Zonnepanelen plaatsen op schuin dak

Zonnepanelen installeren op schuine bedrijfsdaken.

Heeft uw bedrijf een schuin dak? In veel gevallen biedt dat uitstekende opties om te besparen op uw energiekosten. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste stappen bij de installatie van zonnepanelen op een bedrijfspand met een schuin dak:

Installatieproces plat dak

  • Dakinspectie en ontwerp: Ons team van experts begint met een grondige inspectie van uw bedrijfsdak om te beoordelen of het geschikt is voor de installatie van zonnepanelen. Vervolgens maken wij een ontwerp van het systeem dat perfect aansluit op uw energiebehoeften en uw bedrijfsdoelen. 
  • Voorbereiding van het dak: We bereiden het dak voor op de installatie van de zonnepanelen door het oppervlak grondig te reinigen en eventuele oneffenheden te egaliseren. Daarna installeren we beugels op het dak om het paneel veilig en stevig vast te kunnen maken.
  • Installatie van het zonnepanelensysteem: Ons professionele installatieteam installeert de zonnepanelen op uw schuine dak en maakt daarbij gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelensysteem op de beste manier werkt. Vervolgens wordt de omvormer geïnstalleerd die ervoor zorgt dat de gelijkstroom die door de zonnepanelen wordt geproduceerd, wordt omgezet in bruikbare wisselstroom. 
  • Inspectie en testen: Onze specialisten inspecteren en testen het systeem om er zeker van te zijn dat het correct is geïnstalleerd en dat het optimaal functioneert. We meten de energie-output van het systeem en zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt. 
  • Monitoring en onderhoud: We installeren een monitoringssysteem waarmee u de prestaties van uw zonnepanelensysteem op elk moment kunt controleren en meten. Ook voeren we regelmatig onderhoud uit om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal blijft functioneren en eventuele problemen snel worden opgelost.

Interesse in zonnepanelen voor een schuin dak?

Elk zakelijk zonnepanelen-systeem wordt als een uniek systeem ontworpen door onze ontwerp studio. Het belangrijk te weten dat wij u ondersteunen met onze ervaring en dat u professioneel advies krijgt bij elke stap. 

Als u onze gratis dakcheck doet, ontvangt u geheel vrijblijvend een voorstel op maat. Dit bestaat uit een duidelijk legplan en ontwerp op maat voor uw bedrijfsdak. Uiteraard specificeren wij verder het gehele systeem voor u, inclusief het benodigde montagemateriaal en het type omvormer dat in uw situatie het hoogste rendement oplevert. 

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het installeren van zonnepanelen op uw bedrijfspand? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis offerte aan.

Gratis offerte aanvragen
Sunergetic B.V.

Vossenkoog 6

1822 BG Alkmaar

Telefoon: 085 222 00 26 

E-mail: zakelijk@sunergetic.nl

Logo van Sunergetic

Copyright 2024 © Sunergetic.nl. Alle rechten voorbehouden.