Diensten voor bedrijven

Steeds meer ondernemers denken na over investeren in zonnepanelen. Sinds 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100 m2 minimaal energielabel C hebben.

Ondernemer voor een loods

Technische inspectie voor zakelijk zonnepanelen

Voordat we installeren komen de experts van Sunergetic langs voor een technische inspectie. Wij controleren uw dakbedekking en toetsen uw dakconstructie aan de hand van een ballastberekening. 

Onze experts inspecteren ook uw schakel- en verdeelinrichting. Zo brengen wij stap voor stap de opties voor uw project in kaart. Het resultaat is een concreet financieel plan en een offerte, die is toegesneden op de situatie van uw bedrijf.

Haalbaarheidsstudie voor uw dak en zonnepanelen op uw bedrijfspand

Wij maken een complete haalbaarheidsstudie. Daarin staan o.a. een technisch ontwerp en een constructie-, wind- en draagkracht berekening voor uw bedrijfspand. Ook brengen wij samen uw verbruiksprofiel en uw energievraag voor de komende jaren helder in kaart. 

Al deze factoren wegen mee in ons definitieve advies. Zo komen wij tot een definitief ontwerp en een maatwerk-offerte die 100% aansluit bij de behoeftes van uw bedrijf.

Plat dak met Installatiemateriaal zonder zonnepanelen
3D tekening van 3 panden voor een offerte

Ontwerpservice voor zonnepanelen op uw bedrijf

Oriënteert u zich op het plaatsen van zonnepanelen op uw kantoor, winkel, stal, loods of een ander bedrijfspand? Wij zijn een gerenommeerd installatiebedrijf. Om gebruik te maken van onze diensten, doet u eerst gratis een aanvraag via deze website. 

Als we uw gegevens hebben ontvangen, analyseren onze experts uw bedrijfspand op afstand. Zo komen we voor uw bedrijf tot een indicatief ontwerp met een kostenindicatie. Daarna volgt vrijblijvend contact en de technische inspectie op locatie.   

Subsidies aanvragen voor zonnepanelen

Wij leveren maatwerk. Nadat u weet wat er mogelijk is, bieden wij u met alle berekeningen en documentatie om de strategie van uw subsidieaanvraag bij het RVO te laten slagen. 

Ondernemers krijgen persoonlijke begeleiding en toegang tot een veilige web-omgeving. Daar staat heldere informatie klaar met gedetailleerde tekeningen en cashflow berekeningen, die de mogelijkheden goed weergeven. Voor specifieke vragen en wensen staat uw adviseur voor u klaar.

Zonnepanelen offerte op maat

Monitoring en onderhoud

PV-installaties vergen relatief weinig onderhoud. Dat is mooi, maar dat maakt het monitoren van de productie niet minder belangrijk. 

Eventuele storingen of defecten dienen direct verholpen te worden om opbrengstverlies te voorkomen. 

Afwijkingen in de productie worden door Sunergetic op tijd gedetecteerd. Onze professionele monitoring- en onderhoudsdienst controleert de productie en de prestaties van uw installatie. Waar nodig grijpen wij direct in.

U ontvangt periodiek analyses en hebt 24/7 toegang tot onze app met uw eigen monitoring dashboard. Wij installeren ook een beeldscherm bij uw entree, zodat uw medewerkers en gasten zien hoeveel stroom uw installatie in realtime produceert.

Diensten

Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Wat houdt de analyse op afstand in?
+
-
Wat bevat het indicatief voorstel?
+
-
Komen jullie ook langs bij mij op locatie?
+
-
Wat moet ik doen om een offerte te krijgen?
+
-
Kan ik als bedrijf de zonnepanelen ook leasen?
+
-
Hoeveel zonnepanelen heb ik voor mijn bedrijf nodig?
+
-

Indicatief voorstel zonnepanelen

Met geavanceerde apparatuur meten wij uw bedrijfsdak in. Onze prognose van de mogelijke jaarlijkse kilowattuur-productie is gedetailleerd. Vraag online een offerte aan en wij sturen u vrijblijvend een indicatie voor uw dak. 

Maatvoering en dakobstakels in kaart.

Aantal zonnepanelen en mogelijke opwekking

Garantie jaarlijkse kilowattuur-productie

Gratis voorstel aanvragen

Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen.

3D tekening van een pand met 1006 zonnepanelen
Offerte aanvragen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het installeren van zonnepanelen op uw bedrijfspand? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis offerte aan.

Gratis offerte aanvragen
Sunergetic B.V.

Marterkoog 5

1822 BK Alkmaar

Telefoon: 085 222 00 26 

E-mail: zakelijk@sunergetic.nl

Logo van Sunergetic

Copyright 2024 © Sunergetic.nl. Alle rechten voorbehouden.