Financieel

Sunergetic is dé expert voor het plaatsen van zonnepanelen op uw bedrijfspand.

Zonnepanelen subsidies & fiscale regelingen voor bedrijven

Zonnepanelen leveren bedrijven een hoog financieel rendement. Zakelijke subsidies en fiscale regelingen maken uw investering in zonnepanelen nóg aantrekkelijker. Indien nodig helpen we u daarom graag met advies of met informatie om de benodigde financiering te realiseren. 

Uw adviseur helpt u bij het kiezen van de juiste subsidie strategie. Ook begeleiden wij uw team bij de subsidieaanvraag. Deze verloopt via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). 

Er wordt onderscheid gemaakt tussen netaansluitingen voor kleinverbruik (max. 3x80 Ampère) en grootverbruik (groter dan 3x80 Ampère). Klik op de knop om meer te lezen

Kleinverbruik Grootverbruik

Leasen of kopen

Financiering: de voordelen van lease 

Kiest u voor zakelijke lease dan bespaart u bij Sunergetic direct vanaf dag 1. De besparing op uw energierekening is hoger dan het maandelijkse leasebedrag. Zo bespaart u direct op maandlasten. Bovendien is het krediet na 10 jaar afbetaald, waardoor uw rendement na aflossing verder doorstijgt. Hieronder de voordelen voor uw bedrijf opgesomd:

Bekijk zakelijk leasen

Rekenmodule

Wilt u weten wat uw bespaar potentieel is? Bereken hoeveel uw bedrijf kan besparen en hoeveel zonnepanelen u daarvoor nodig heeft. 

Via de rekenmodule kunt u vervolgens eenvoudig een indicatieve offerte opvragen of contact opnemen met één van onze experts. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.

Naar de rekenmodule

Financieel

Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Hoe bespaar ik als bedrijf kosten met zonnepanelen?
+
-
Hoe werkt zakelijk salderen?
+
-
Wat is zakelijk het beste: zonnepanelen leasen of kopen?
+
-
Wat is inbegrepen bij het zonnepanelen pakket?
+
-
Wanneer moet ik zonnepanelen als privé vermogen aanmerken?
+
-
Hoeveel zonnepanelen heb ik voor mijn bedrijf nodig?
+
-

Exacte berekening van uw financiële rendement?

Met geavanceerde apparatuur meten wij uw bedrijfsdak in. Onze prognose van de mogelijke jaarlijkse kilowattuur-productie is gedetailleerd. Vraag online een offerte aan en wij sturen u vrijblijvend een indicatie voor uw dak. 

Maatvoering en dakobstakels in kaart.

Aantal zonnepanelen en mogelijke opwekking

Garantie jaarlijkse kilowattuur-productie

Gratis voorstel aanvragen

Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het installeren van zonnepanelen op uw bedrijfspand? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis offerte aan.

Gratis offerte aanvragen

Copyright 2023 © Sunergetic.nl. Alle rechten voorbehouden.