Over ons

Wij zijn een gerenommeerd zonnepanelen installatiebedrijf uit Alkmaar. Sinds 2013 zijn wij actief op de Nederlandse markt. Sunergetic levert vakkennis en installeert hoogwaardige turnkey PV-installaties voor de zakelijke markt.

Wij onderhouden directe, korte lijnen met de producenten en van origine ontwikkelen wij onze eigen software. Hierdoor is ons aanbod superieur en zijn onze processen goed geborgd. 

Wij geloven in de synergie die ontstaat als bedrijven en ondernemers nadenken over zonne-energie. Door persoonlijk samen te werken met onze klanten en een positieve het-kan-wel attitude, bieden wij duurzame maatwerk oplossingen.

Bedrijfspand van Sunergetic.

Sunergetic bestaat 10 jaar.  Wij hebben de benodigde VCA 2-sterren certificering en zijn we lid van Techniek Nederland. Wij hebben inmiddels ook de ISO 9001 behaald. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf.

Sunergetic biedt uw organisatie: hoogwaardige producten, vakkundige montage, professionele zonnepanelen monitoring, goede garanties, service en onderhoud. Alles onder één dak!


Logo van ISO 9001 DNV managementsysteem certificatie.Logo van VCA** DNV managementsysteem certificatie.
Ondernemer voor een loods.

Wie zijn wij?

Sunergetic levert pv-installaties voor bedrijven. Wij verduurzamen zakelijk vastgoed en plaatsen zonnepanelen bij bedrijven. Wij hebben een enthousiast team en een servicegerichte organisatie. 

Als bedrijf zijn wij trouw aan onze klanten en betrokken bij onze leveranciers. Wij werken nauw samen met Tier 1 producenten. Zo slaan wij een brug en maken wij de kloof tussen leveranciers en eindgebruikers kleiner.

Met een enthousiast team zijn wij al 10 jaar gecommitteerd aan het versnellen van de CO²-reductie in Nederland. Wij zetten ons graag extra in om te bouwen aan partnerships, die waardevol en duurzaam zijn voor alle partijen. Neem contact op voor een kennismaking of als u meer wilt weten.

Over wat wij doen

Simpel: wij zetten onze klanten op één. Inmiddels zijn wij actief via meerdere platformen. Binnen ons bedrijf zijn er gespecialiseerde divisies voor verschillende doeleinden ontstaan.

Met onze aanpak en installatiekennis helpen wij gemeentes en woningcorporaties bij het verduurzamen van de woningvoorraad. Kijk voor meer informatie op https://sunergetic.nl/. 

Het online platform waarmee wij particuliere woningeigenaren bedienen heet: ZelfOpwekken.nl

Wij hebben een professionele monitoringsdivisie en software: https://solarresult.nl/

Ook deze software voor de monitoring hebben wij in eigen huis ontwikkeld. 

De oprichter van Sunergetic, Jeroen van de Molen.

Onze oprichter: Jeroen van der Molen

Na 7 jaar als VP Sales en Sales Director te hebben gewerkt voor een software firma in Duitsland, besloot ik in 2011 dat het tijd was voor verandering. Het werd steeds duidelijker dat de energietransitie in Nederland achterliep op de rest van Europa en daarom besloot ik hier iets aan te doen.

Met Sunergetic hebben wij op tijd ingespeeld op marktontwikkelingen. Daarnaast hebben wij de afgelopen 10 jaar hard gewerkt en het geluk gehad dat ervaren partijen ons wilde ondersteunen.

Ook nu de start-up fase achter ons ligt, wil ik nog steeds de juiste mensen bij elkaar brengen en bouwen aan mooie initiatieven. 

U kunt wel stellen dat we bij Sunergetic een passie hebben voor zonne-energie. Dit combineren wij met professionele kennis van project management, bouw- en installatietechniek, software, communicatie en sales. Uit deze mix is Sunergetic B.V. voortgekomen en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de duurzaamste werkgevers in de regio Alkmaar.  

Sunergetic's beleid is gericht op de bestaande bouw. Daar ligt de grootste uitdaging voor ondernemers en ook voor Nederlandse provincies en gemeenten. Onze applicaties zijn anno 2023 reeds toegesneden op het aardgasvrij maken van gebouwen!

Onze inspanningen zijn gericht op succes voor de lange termijn. Dat betekent steeds weer kiezen voor kwaliteit. En daar ligt in wezen onze grootste kracht. Maar alleen samen kunnen we op grote schaal echt succesvol zijn. En dat is ook wel zo duurzaam. 

Met vriendelijke groet, 

Oprichter & directeur
Jeroen van der Molen

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het installeren van zonnepanelen op uw bedrijfspand? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis offerte aan.

Gratis offerte aanvragen
Sunergetic B.V.

Vossenkoog 6

1822 BG Alkmaar

Telefoon: 085 222 00 26 

E-mail: zakelijk@sunergetic.nl

Logo van Sunergetic

Copyright 2024 © Sunergetic.nl. Alle rechten voorbehouden.