Zonnepanelen monitoring van Sunergetic

Ons uniek monitoringssysteem van zonnepanelen voor uw bedrijf.

Sunergetic biedt haar klanten een eigen online platform. Hiermee kunt u de prestaties van uw zonnepanelen monitoren én uw slimme meter gegevens koppelen voor uw bedrijfspand.

Met de App van Sunergetic volgt u straks live de prestaties van uw zonnepanelen. Zo bent u zeker dat uw zonnepanelen opleveren wat wij beloven. Daarnaast kunt u uw slimme meter gegevens koppelen aan de App. Daarmee ziet u precies wat u teruglevert en hoeveel zonnestroom u direct verbruikt.

Onze monitoring App

U heeft vanaf de dag van de installatie direct inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen. 

Check icoon

Direct de prestaties controleren

Met de App van Sunergetic controleert u eenvoudig per dag, per maand of per jaar de productie van uw zonnepanelen. 

Check icoon

De app werkt 24/7 voor u

De App werkt overal, zodat u altijd kunt zien hoeveel uw zonnepanelen opleveren. Het werkt eenvoudig op elke computer, tablet of mobiel. Actieve monitoring garandeert u een optimaal rendement. 

Monitoring app voorbeeld

Inzicht per dag, maand, jaar

Monitoring app dag grafiek voorbeeld
Monitoring app dag grafiek voorbeeld

Onze app is geheel Nederlandstalig en werkt zeer eenvoudig. De monitoring van Sunergetic is altijd up-to-date en werkt op elk apparaat met een internetprogramma / browser. Deze app is door Sunergetic in eigen huis ontwikkeld.

Onze monitoring biedt u (optioneel) een integratie met de slimme-meter. U koppelt de Monitoring-app dan aan de gegevens van uw slimme-meter. 

Opbrengstgarantie met professionele monitoring

Sunergetic is van oorsprong een IT-bedrijf. Onze monitoring software hebben wij zelf ontwikkeld voor onze klanten op basis van onze ervaring. 

Hiermee bieden wij u diverse voordelen.

Onze professionele monitoringsdienst is onderdeel van onze Opbrengstgarantie. 

Met deze dienst zorgen wij van zonsopgang tot zonsondergang, 365 dagen per jaar dat uw systeem optimaal presteert. Hiermee voorkomt u opbrengstverlies. Tevens ontvangt u rapportages en advies voor maximale zelfconsumptie, zodat u de komende jaren maximaal blijft besparen.

De kosten voor deze dienst zijn eenmalig. Met Opbrengstgarantie verzekert u zich 10 jaar lang van een gegarandeerde opbrengst. Wanneer wij eventuele storingen moeten verhelpen of onderhoud moeten uitvoeren is alles inbegrepen voor u, inclusief voorrijkosten, materiaal en arbeid - 10 jaar lang!

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het installeren van zonnepanelen op uw bedrijfspand? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis offerte aan.

Gratis offerte aanvragen
Sunergetic B.V.

Marterkoog 5

1822 BK Alkmaar

Telefoon: 085 222 00 26 

E-mail: zakelijk@sunergetic.nl

Logo van Sunergetic

Copyright 2024 © Sunergetic.nl. Alle rechten voorbehouden.