Zonnepanelen monitoring van Sunergetic

Ons uniek monitoringssysteem van zonnepanelen voor uw bedrijf.

Sunergetic biedt haar klanten een eigen online platform. Hiermee kunt u de prestaties van uw zonnepanelen monitoren én uw slimme meter gegevens koppelen voor uw bedrijfspand.

Met de App van Sunergetic volgt u straks live de prestaties van uw zonnepanelen. Zo bent u zeker dat uw zonnepanelen opleveren wat wij beloven. Daarnaast kunt u uw slimme meter gegevens koppelen aan de App. Daarmee ziet u precies wat u teruglevert en hoeveel zonnestroom u direct verbruikt.

Onze monitoring App

U heeft vanaf de dag van de installatie direct inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen. 

Direct de prestaties controleren

Met de App van Sunergetic controleert u eenvoudig per dag, per maand of per jaar de productie van uw zonnepanelen. 

De app werkt 24/7 voor u

De App werkt overal, zodat u altijd kunt zien hoeveel uw zonnepanelen opleveren. Het werkt eenvoudig op elke computer, tablet of mobiel. Actieve monitoring garandeert u een optimaal rendement. 

Inzicht per dag, maand, jaar

Onze app is geheel Nederlandstalig en werkt zeer eenvoudig. De monitoring van Sunergetic is altijd up-to-date en werkt op elk apparaat met een internetprogramma / browser. Deze app is door Sunergetic in eigen huis ontwikkeld.

Onze monitoring biedt u (optioneel) een integratie met de slimme-meter. U koppelt de Monitoring-app dan aan de gegevens van uw slimme-meter. 

Opbrengstgarantie met professionele monitoring

Sunergetic is van oorsprong een IT-bedrijf. Onze monitoring software hebben wij zelf ontwikkeld voor onze klanten op basis van onze ervaring. 

Hiermee bieden wij u diverse voordelen.

Onze professionele monitoringsdienst is onderdeel van onze Opbrengstgarantie. 

Met deze dienst zorgen wij van zonsopgang tot zonsondergang, 365 dagen per jaar dat uw systeem optimaal presteert. Hiermee voorkomt u opbrengstverlies. Tevens ontvangt u rapportages en advies voor maximale zelfconsumptie, zodat u de komende jaren maximaal blijft besparen.

De kosten voor deze dienst zijn eenmalig. Met Opbrengstgarantie verzekert u zich 10 jaar lang van een gegarandeerde opbrengst. Wanneer wij eventuele storingen moeten verhelpen of onderhoud moeten uitvoeren is alles inbegrepen voor u, inclusief voorrijkosten, materiaal en arbeid - 10 jaar lang!

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het installeren van zonnepanelen op uw bedrijfspand? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis offerte aan.

Gratis offerte aanvragen
Sunergetic B.V.

Marterkoog 5

1822 BK Alkmaar

Telefoon: 085 222 00 26 

E-mail: zakelijk@sunergetic.nl

Copyright 2023 © Sunergetic.nl. Alle rechten voorbehouden.