Kennishub Garanties

Op de kennishub van Sunergetic vindt u alles wat u moet weten over de garanties van zonnepanelen voor bedrijven. 

De garanties die worden geboden op de zonnepanelen en de componenten zijn van belang. Goede productgaranties bieden uw bedrijf o.a. bescherming tegen eventuele defecten of storingen. Hiermee zorgen wij voor zekerheid en dat uw investering veilig is.

Bij het aanschaffen van een zonnepanelen-systeem voor uw bedrijf zijn de initiële kosten en de verwachte besparingen belangrijk. Daarnaast zijn de garanties waar u gebruik van maakt essentieel voor de financiële zekerheid.

De belangrijkste zonnepanelen garanties op een rij


  • Productgarantie: dit is een garantie die wordt gegeven door de fabrikant van de zonnepanelen en de omvormer. Het dekt eventuele defecten of storingen die optreden als gevolg van problemen in de productie. 

  • Prestatiegarantie: dit is een garantie die de prestaties van het zonnepanelen-systeem garandeert gedurende een bepaalde periode. De prestatiegarantie wordt meestal uitgedrukt in termen van vermogensafgifte en zorgt ervoor dat de zonnepanelen gedurende de hele garantieperiode de beloofde hoeveelheid stroom produceren. 

  • Installatiegarantie: dit is een garantie die wordt gegeven door het installatiebedrijf en dekt eventuele defecten of storingen die optreden als gevolg van fouten tijdens de installatie. 

  • Lineaire vermogensgarantie: als aanvulling op de prestatiegarantie. Zonnepanelen liggen 24/7 op uw dak en daarom presteren ze jaarlijks steeds slechter (minimaal). De beste partijen bieden u een zo laag mogelijke percentage aan, zodat u over 25 jaar nog de beste zonnepanelen op uw dak heeft liggen. 

Sunergetic biedt de beste garanties voor uw bedrijf

Sunergetic begrijpt dat het kopen van een zonnepanelen-systeem een belangrijke investering is voor bedrijven. Daarom bieden wij u hoogwaardige producten en de beste garanties in de industrie. 

Wij werken direct samen met gerenommeerde Tier 1 fabrikanten in de solar industrie. Zij bieden u productgaranties tot 25 jaar op de zonnepanelen, omvormers en andere componenten. 

Het is voor ons essentieel, dat u de komende 25 jaar zorgeloos kunt vertrouwen op deze garanties. Daarom kiezen wij voor kwaliteit. Want goedkoop is duurkoop.

De prestatiegarantie garandeert dat het zonnepanelen-systeem de beloofde hoeveelheid stroom produceert gedurende de hele garantieperiode. Als bedrijf moet u kunnen vertrouwen dat u de investering terugverdient zoals gepland. En wij als leverancier van uw systeem ook.

Meer weten over de garanties van Sunergetic?
Bekijk dan hier onze totale assortiment aan garanties.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het installeren van zonnepanelen op uw bedrijfspand? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis offerte aan.

Gratis offerte aanvragen
Sunergetic B.V.

Marterkoog 5

1822 BK Alkmaar

Telefoon: 085 222 00 26 

E-mail: zakelijk@sunergetic.nl

Copyright 2023 © Sunergetic.nl. Alle rechten voorbehouden.