Onze certificaten

Welkom bij Sunergetic, uw betrouwbare partner voor duurzame energieoplossingen. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector hebben we bewezen niet alleen hoogwaardige zonnepanelen te leveren, maar ook een solide en betrouwbare partner te zijn voor de lange termijn.

Bij Sunergetic geloven we in de kracht van groene energie en streven we naar uw volledige tevredenheid. Onze inzet voor kwaliteit, veiligheid en professionaliteit wordt bevestigd door zowel de ISO 9001-certificering, het VCA** certificaat en onze toepassing van de relevante normen voor zonnepaneleninstallaties, waaronder Scope 12. Hieronder leest u welke certificaten we hebben en wat deze voor u en ons betekenen.

ISO 9001

ISO 9001, de internationale norm voor kwaliteitsmanagement, bevestigt dat Sunergetic voldoet aan de hoogste standaarden in productie en dienstverlening. Dit betekent dat u niet alleen investeert in zonnepanelen, maar ook in een betrouwbaar bedrijf dat gericht is op continue verbetering en klanttevredenheid.

VCA**

Het VCA** certificaat benadrukt onze toewijding aan veiligheid, gezondheid en milieu tijdens de installatie van uw zonnepanelen. Uw veiligheid en die van onze medewerkers staan centraal in ons werk, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van de voordelen van duurzame energie.

SCIOS Scope 12

Scope 12 is een inspectie voor zonnestroominstallaties binnen de certificatieregeling van Stichting SCIOS. Deze inspectie, die valt onder de deelregeling voor elektrisch materieel, controleert verschillende aspecten, waaronder de draagkracht van het dak, de onderconstructie, connectoren en de brandbaarheid van dakmaterialen. Deze inspectie waarborgt de veiligheid en technische kwaliteit van uw zonnestroominstallatie, en voorkomt problemen die kunnen ontstaan door ondeskundig werk.

NEN

NEN 1010 is de norm voor veilige laagspanningsinstallaties in woningen en gebouwen, waarbij wij zorgvuldig voldoen aan alle elektrische installatie-eisen. NEN 3140 legt de nadruk op veilige bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur. De monteurs van Sunergetic monteren volgens deze normen om de veiligheid en betrouwbaarheid van onze zonne-energieinstallaties te waarborgen. 

Techniek Nederland 

Daarnaast zijn we er trots op lid te zijn van Techniek Nederland, een brancheorganisatie die staat voor professionaliteit, kwaliteit en innovatie in de techniek. Dit lidmaatschap onderstreept onze betrokkenheid bij de laatste ontwikkelingen in de sector en ons streven naar excellentie.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het installeren van zonnepanelen op uw bedrijfspand? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis offerte aan.

Gratis offerte aanvragen
Sunergetic B.V.

Vossenkoog 6

1822 BG Alkmaar

Telefoon: 085 222 00 26 

E-mail: zakelijk@sunergetic.nl

Logo van Sunergetic

Copyright 2024 © Sunergetic.nl. Alle rechten voorbehouden.