Kennishub Montage

Alles draait om een vakkundige montage van zonnepanelen voor uw bedrijfspand.

Het installeren van een zakelijk zonnepanelen-systeem voor uw bedrijf vereist de juiste kennis en ervaring. De kwaliteit van het ontwerp, de materialen en de montagewerkzaamheden bepalen uw rendement over 25 jaar. Hieronder benoemen we een aantal belangrijke aspecten voor de montage van een zonnepanelen-systeem.

Elk bedrijfsdak vergt een eigen ontwerp

Op basis van uw jaarlijkse stroomverbruik bepalen wij hoeveel zonnepanelen uw bedrijf nodig heeft. Daarnaast kijken wij naar de mogelijkheden van het dak en het verbruiksprofiel van uw bedrijf. Bij de ontwerpfase kijken wij hoe de zonnepanelen gemonteerd gaan worden.

Voorbereiding van de montage voor bedrijven

Voor de montage van zonnepanelen is het voor uw bedrijf van belang of uw netaansluiting voor kleinverbruik of grootverbruik is. De stroomaansluiting is belangrijk om het maximaal aantal mogelijke zonnepanelen vast te kunnen stellen.

Tijdens de technische inspectie kijken wij hoe uw schakel- en verdeelinrichting is afgezekerd. Te veel zonnepanelen kunnen zorgen dat uw systeem veiligheidshalve afschakelt en dat moet worden voorkomen.

Vanuit de Scope12 worden hier ook eisen aangesteld. De Scope12 keuring kan verplicht gesteld worden door een verzekeringsmaatschappij. 

Wij houden hier in de ontwerpfase rekening mee.

Meer weten over de montage van A tot Z?

Bekijk onze video over Egmond Plastic (5 minuten). Met een vernieuwd dak vol zonnepanelen kan dit bedrijf uit Alkmaar de komende decennia probleemloos zonnestroom opwekken.

  • 800 zonnepanelen | 410 Wp
  • QCells Q.PEAK DUO ML-G10 Monokristallijn
  • 6 Omvormers | Growatt MAX 50KTL3-X
  • Montagemateriaal: Van der Valk 

Vakkundige montage van zonnepanelen voor uw bedrijf

Voor de montage van zonnepanelen is het voor bedrijven van belang of uw netaansluiting voor kleinverbruik of grootverbruik is. 

Tevens kijken onze experts samen met u hoe uw schakel- en verdeelinrichting is ingericht en afgezekerd. Het aantal zonnepanelen passen wij hierop aan.

Te veel zonnepanelen kunnen zorgen dat uw systeem veiligheidshalve afschakelt en dat moet worden voorkomen. Ook vanuit de Scope12 keuring worden hier eisen aangesteld. De Scope12 keuring kan door een verzekeringsmaatschappij verplicht worden gesteld. Goed aansluiten bij uw situatie is nodig om te komen tot een zo hoog mogelijk rendement en om risico's te beperken.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het installeren van zonnepanelen op uw bedrijfspand? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis offerte aan.

Gratis offerte aanvragen
Sunergetic B.V.

Vossenkoog 6

1822 BG Alkmaar

Telefoon: 085 222 00 26 

E-mail: zakelijk@sunergetic.nl

Logo van Sunergetic

Copyright 2024 © Sunergetic.nl. Alle rechten voorbehouden.